Skip to main content

Asociatia “CLUBUL MONDIORING”

Asociatia “CLUBUL MONDIORING” isi propune promovarea sportului canin "MONDIORING" , desfasurarea activitatilor sportive si de promovare intr-un cadru organizat si decent, transformarea acestuia intr-un sport canin de referinta in Romania.
SCOPURI (OBIECTIVE): Promovarea sportului canin MONDIORING; Educarea populatiei cu referire la sporturile canine in general si in special transformarea sportului canin MONDIORING in sport canin de referinta in Romania.

Statutul asociatiei

Din statutul asociatiei “Clubul Mondioring”: Asociatia “Clubul MONDIORING” este persoana juridica romana, de drept privat, fara scop patrimonial (non-profit), neguvernamentala, apolitica, independenta fata de institutiile publice de stat sau private romane sau straine si fara scopuri religioase.
Asociatia doreste sa adere si sa devina membru al Asociatiei Chinologice Romane (A.Ch.R.), desfasurand intreaga activitate viitoare in respectul regulamentelor si hotararilor A.Ch.R.
Asociatia are gestiune economico-financiara independenta si este legata din acest punct de vedere de A.Ch.R. prin contributia cu cota parte din venitul net, cota stabilita de catre conferinta pe tara si acceptata de Adunarea Generala a asociatiei.

Activitati

 • Acordarea de consultanta in probleme de alegere, pregatire, educare si dresaj de specialitate pentru obtinerea unui caine pregatit pentru mondioring;
 • Consiliere in vederea achizitionarii unor exemplare valoroase care provin din linii de munca si rase consacrate in sportul canin MONDIORING sau alte sporturi canine conexe;
 • Realizarea de colaborari cu alte Cluburi si afilieri la organizatii care au acelasi scop sau unul asemanator;
 • Promovarea, apararea si reprezentarea membrilor Clubului.

Activitati cu aprobarea A.Ch.R.

 • Organizarea de catre Club de examene BH si MONDIORING;
 • Selectia pentru echipa nationala Mondioring care sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial FCI si Campionatul F.M.B.B. (Federation Mondiale de Berger Belge);
 • Organizarea Campionatului National Mondioring
 • Organizarea altor manifestari chinologice agreate de Asociatia Chinologica din Romania;
 • Formarea candidatilor pentru arbitru chinolog, instructor dresaj canin specialitatea Mondioring, asistent atentator si atentator specialitatea Mondioring dintre membrii Clubului care poseda calitatile necesare, conform regulamentelor A.Ch.R. si F.C.I.
 • Constituirea unei Comisii de atestare pentru Instructori si atentatori de specialitate Mondioring, formata din specialisti atestati national si international si recunoscuti de catre A.Ch.R.si F.C.I.
 • La solicitarea A.Ch.R.va propune reprezentantul A.Ch.R la Comisia Internationala Mondioring din cadrul F.C.I.
Pentru informatii suplimentare despre Asociatia "Club Mondioring" va rugam sa ne contactati.
X

Right Click

No right click